دستگاه شستشوی سبزی


زاگرس ماشین کرج سازنده خطوط شست شوی سبزیجات و دستگاه شستشوی سبزی با

به روزترین تکنولوژی و مطابق با استانداردهای بهداشتی میباشد جهت آشنایی با

دستگاه شستشوی سبزیجات و نیز قیمت دستگاه شستشوی سبزی  مطالب زیر را به صورت کامل مطالعه نمایید.

دستگاه شستشوی سبزی یکی از ماشین آلات در این شرکت میباشد که برابر با ظرفیت هر واحد ساخته و تولید میشود.

شستشوی سبزیجات برابر با اصول بهداشتی میبایست تا 6 مرحله به صورت پیوسته انجام شود

چرا که این مراحل تضمینی برای رعایت بهداشت در مواد غذایی و سلامت محصول ارایه شده میباشد.

خط شستشوی سبزی

  1. میز بازرسی و یا نوار اتوماتیک دستچین سبزیجات
  2. دستگاه گل گیرسبزی (آنزیم زدایی)
  3. دستگاه شستشو سبزی و ضد عفونی
  4. دستگاه آبکشی سبزی
  5. دستگاه حشره گیر سبزی
  6. دستگاه آبگیر سبزی( آبگیر سانتری فیوژ)

در مرحله اول  : سبزیجات میباست تمیز شده و خرابی های هر محصول را به صورت دستی جداسازی نموده

که در این قسمت میتوان از میز بازرسی استفاده نمود و یا نوار دستچین که اپراتور میتواند به آسانی و سرعت

بالا سبزی خراب و یا زرد شده و در اصطلاح گندیده را از سالم با نظارت چشمی جداسازی نماید.

دستگاه شستشوی سبزی

مرحل دوم : از قسمت شستن محصول گل گیری می باشد و به دو صورت اتوماتیک  و دستی می توان انجام داد.

دستگاه گل گیر سبزی اتوماتیک دیگر نیازی به کار با دست نیست چرا که بعد از تمیز شدن

و جدا نمودن ریشه و محصول پلاسیده یا زرد رنگ برای گلگیری این خود یک ماشین کامل است .

سیستم چرخشی و سیرکولاسیون آب نیز یکی از محاسن این نوع دستگاه شستشوی سبزیجات میباشد,

و مصرف بهینه در هدر ندادن آب را تا حدالمکان کم خواهد نمود.

مرحله سوم: دستگاه ضد عفونی است که بعداز گل گیری این قسمت  هائز اهمیت است .

سبزیجات برای رشد و عمل اوری نیاز به کودهای شیمیایی و یا کود حیوانی از جمله ورمی کمپوست هستند.

از این رو باید قبل از مصرف حتما ضد عفونی شوند, برای ضدعفونی نیز ترکیبات متعددی

استفاده میشود که در این مبحث نمیگنجد. و در بخش مقالات تخصصی به ان خواهیم پرداخت.

ماشین ضدعفونی کننده با یک سری تغییرات جزئی با مرحله قبل نسبتا عملکردی مشابه دارند.

و سیستم چرخشی آب در وان استیل و ایجاد حباب باحباب سازهای قوی در این قسمت

و اضافه نمودن مواد ضد عفونی کننده کار ضدعفونی کردن سبزیجات را انجام خواهد داد.

مرحله چهارم: در خط شستشوی سبزیجات و میوه جات تقریبا 90%

تجهیزات مشابه هم می باشند و در عملکرد متفاوت.

دستگاه آبکش سبزی

دستگاه آبکش سبزی بعد از سه مرحله گذشته کار پایانی از لحاظ شستشو را انجام میدهد

و در نهایت هر سه دستگاه کار انتقال به وان های بعدی را به صورت اتوماتیک انجام داده تا در قسمت

بعد نهایتا کار تمیز شدن به پایان برسد.

مرحله پنجم: دستگاه حشره گیر سبزی که سیستم دوار بر روی ماشین آبکشی نصب شده است,

و کار حشره گیری و جدا سازی هر جسم سبک و غیر معمول در محصول نهایی را انجام میدهد,

و برای خشک کردن سبزی درقسمت بعد آماده سازی خواهد نمود.

مرحله ششم: آبگیر سانتری فیوژ که به اصطلاح همان دستگاه ابگیر سبزی نیز نامیده میشود,

با سیستم چرخشی دورانی و نیروی گریز از مرکز کار ابگیری را انجام داده تا سبزی با طراوت

و بدون آب اضافه حاصل از شستشو را برای ادامه کار آماده نماید.